SUOMEKSI IN ENGLISH

TIIMIMME

ARI
LEPPÄNEN

040 525 9241

LinkedIn

vCard

Arilla on 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Arilla on 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 1996 ja on ollut yhtiön osakas ja toimitusjohtaja vuodesta 2007 alkaen. Arilla on laaja kokemus niin yritysjärjestelyprojekteista, rahoituksen strukturoinnista kuin varainhankinnasta eri teollisuussektoreilla toimiville yrityksille (mm. elektroniikka, IT, kuluttajatuotteet, palvelut, kiinteistöt ja rakentaminen). Ennen investointipankkiuraa hän työskenteli taloushallinnon tehtävissä eri yrityksissä. Arilla on kauppatieteen maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta sekä MBA-tutkinto yhdysvalloista (Moore School of Business).

TIMO
LEINO

050 325 5754

LinkedIn

vCard

Timolla on 35 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Timo on toiminut viimeisen 35 vuoden aikana investointipankkiirina JP Morganilla ja UBS Warburgilla, liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupilla ja Booz Allen Hamiltonilla sekä pääomasijoittajana eurooppalaisessa pääomasijoitusrahastossa Triton Partnersissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Timo on erikoistunut yritysten taloudellisten rakenteiden neuvonantoon ja corporate governanceen. Timo siirtyi PCA:n osakkaaksi vuonna 2017 Linnea Advisorsin yhdistyttyä PCA:n kanssa. Hän on paluumuuttaja yhtiöön - Timo on PCA:n perustajaosakas ja toimi yhtiön ensimmäisenä toimitusjohtajana vuosina 1992-1996. Timo on koulutukseltaan juristi Helsingin Yliopistosta ja hän on aktiivinen hallitusammattilainen.

KALLE
HELANDER

040 504 3462

LinkedIn

vCard

Kallella on yli 15 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta sekä velka- ja pääomajärjestelyistä.

Kallella on yli 15 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta sekä velka- ja pääomajärjestelyistä. Kalle on työskennellyt mm. 3i:ssä ja KPMG:llä. Kalle siirtyi PCA:n osakkaaksi vuonna 2017 Linnea Advisorsin yhdistyttyä PCA:n kanssa ja hänen vastuullaan ovat yritysten pääomarakenteen optimointi sekä erilaiset velka- ja pääomajärjestelyt. Kallella on laaja kokemus yritysjärjestelyistä ja velka- ja pääomajärjestelyistä useilla sektoreilla. Kallella on tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto Aalto-yliopistosta.

MIKA
JALAMO

040 521 1002

LinkedIn

vCard

Mikalla on yli 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Mikalla on yli 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 1996 ja on yhtiön osakas. Mika on johtanut lukuisia yrityskauppa-, osakeanti- ja varainhankintaprojekteja monipuolisesti eri toimialoilla. Ennen PCA:ta hän oli töissä Investa Asset Management Oy:ssä vuosina 1993–1996 ja tätä ennen Kansallis-Osake-Pankin (nyk. Nordea) sijoitustutkimuksessa analyytikkona. Mikalla on kauppatieteen maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

TIMO
LAPPALAINEN

040 503 2139

LinkedIn

vCard

Timolla on lähes 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Timolla on lähes 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 1999 ja on yhtiön osakas. Timo on johtanut lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä yrityskauppaprojekteja yksityisten ja julkisesti noteerattujen yhtiöiden sekä pääomasijoittayhtiöiden neuvonantajana. Hän on ollut myös päävastuullisena kehittämässä PCA:n toimintaprosesseja ko. alueella. Timolla ei ole toimialapainotusta, mutta hänellä on erityisen hyvä tuntemus kaupan ja kuluttajatuotteiden alalta sekä elektroniikkaliitännäisiltä teollisuudenaloilta. Timolla on juristin tutkinnon lisäksi ekonomin koulutus.

JUHA
RAUNIO

040 570 5260

LinkedIn

vCard

Juhalla on 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Juhalla on 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 1998 ja on yhtiön osakas. Juhalla on laaja kokemus kansainvälisistä yritysjärjestelyprojekteista ja rahoituksen hankinnasta. Toimialoista hänellä on eniten kokemusta IT-, media- ja puhelinoperaattorisektoreilta. Juha on toiminut mm. televerkkojen mittauslaitteistoja toimittavan NetHawkin, päästöoikeussertifikaatteja välittävän GreenStream NetWorkin ja IT-alan sijoituksia tekevän PCA Infocom Financen hallituksissa. Ennen PCA:ta hän työskenteli IVO Internationalissa (nykyisin ÅF). Juhalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

TAPIO
TOLVANEN

040 533 9474

LinkedIn

vCard

Tapiolla on yli 20 vuoden kokemus osakemarkkinoista ja yrityskaupoista.

Tapiolla on yli 20 vuoden kokemus osakemarkkinoista ja yrityskaupoista. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 1997 ja on yhtiön osakas. Tapio toimi PCA:n toimitusjohtajana vuosina 2005–2007. Hän on johtanut lukuisia pääomamarkkina- ja yritysjärjestelyprojekteja useilla eri toimialoilla sekä toiminut monien suuryritysten neuvonantajana osakekannustinjärjestelyjen suunnittelussa. Ennen siirtymistään PCA:han Tapio työskenteli Arvopaperikeskuksessa vastuullaan mm. listautumis-, osakeanti- ja yritysjärjestelyprojektien johtaminen. Hänellä on ollut myös hallituksen jäsenyyksiä eri palveluyrityksissä. Tapio on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon Helsingin yliopistossa ja MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa. Tapio on hallitusammattilaisten jäsen.

TOMMI
WALTHER

040 501 9975

LinkedIn

vCard

Tommilla on lähes 15 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta.

Tommilla on lähes 15 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 2004 ja on yhtiön osakas. Tommi on osallistunut avainroolissa lukuisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin yritysjärjestely- ja varainhankintaprojekteihin eri toimialoilla sekä pörssinoteeratuille että yksityisille yhtiöille. Ennen PCA:ta hän työskenteli analyytikkona Canadian Imperial Bank of Commercen (CIBC) Euroopan investointipankkiyksikössä Lontoossa. Tommilla on kauppatieteen maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja tuotantotalouden opintoja Aalto-yliopistossa. Lisäksi hän on suorittanut kansainvälisen CFA-tutkinnon (Chartered Financial Analyst).

ANTTI
HEIKKILÄ

040 551 9299

LinkedIn

vCard

Antilla on yli 20 vuoden kokemus yrityskauppojen ja pääomamarkkinoiden juridiikasta.

Antilla on yli 20 vuoden kokemus yrityskauppojen ja pääomamarkkinoiden juridiikasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 2000 ja on yhtiön osakas. Antti on osallistunut juridisena asiantuntijana suureen osaan PCA:n asiakasprojekteista niin yrityskaupoissa, osakeanneissa, rahoitusjärjestelyissä kuin osakepohjaisissa kannustinjärjestelyissä. Ennen siirtymistään PCA:lle hän työskenteli mm. asianajajana Roschier Asianajotoimisto Oy:ssä, päälakimiehenä Vattenfall-konsernin Suomen toiminnoissa sekä lakimiehenä Kansallis-Osake-Pankin (nykyisin Nordea) pääomamarkkinat-yksikössä. Antilla on oikeustieteen kandidaatin tutkinto Helsingin yliopistosta.

MARJU
SIMPANEN

040 541 6983

LinkedIn

vCard

Marju on toiminut erilaisissa asiantuntijatehtävissä yrityskauppojen, sijoittajaviestinnän ja johdon palkitsemisen saroilla vuodesta 2007 alkaen.

Marju on toiminut erilaisissa asiantuntijatehtävissä yrityskauppojen, sijoittajaviestinnän ja johdon palkitsemisen saroilla vuodesta 2007 alkaen. Marju oli PCA:n palveluksessa vuonna 2007-2011, minkä jälkeen hän työskenteli Rautaruukissa (nykyisin SSAB) ja UPM:ssä. Marju palasi PCA:lle vuonna 2016 ja on Associate Partner yhtiössä. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja EDHEC-kauppakorkeakoulusta Ranskasta.

KIMMO
VOUTILAINEN

050 377 9900

LinkedIn

vCard

Kimmolla on lähes kymmenen vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta ja strategiasta.

Kimmolla on lähes kymmenen vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta ja strategiasta. Hän aloitti PCA:n palveluksessa vuonna 2012 ja on yhtiön Associate Partner. Ennen PCA:lle tuloaan Kimmo työskenteli Sanomalla ja Ernst & Youngilla analyytikkona osallistuen useisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin yrityskauppoihin. Kimmolla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

ELINA
RIUTTA

040 595 5266

LinkedIn

vCard

Elinalla on 16 vuoden kokemus pääomamarkkinoilta.

Elinalla on 16 vuoden kokemus pääomamarkkinoilta. Hän aloitti PCA:lla johtajana vuonna 2017 Linnea Advisorsin yhdistyttyä PCA:n kanssa ja toimii projektijohtajana rahoitus- ja pääomarakenteen uudelleenjärjestelyissä. Elina toimi vuosina 2000-2016 Evli Pankissa osakeanalyytikkona (konepajat, pankit ja vakuutus), strategina ja yritysjärjestelyiden parissa. Ennen Evliä Elina työskenteli viiden vuoden ajan taloushallinnon tehtävissä konepajateollisuudessa (Konecranes ja Sisu Terminal Systems, nykyisin osa Cargotecia). Elinalla on kauppatieteen maisterin tutkinto Hankenilta.

MIKKO
HIRVONEN

040 549 8369

LinkedIn

vCard

Mikko aloitti PCA:lla analyytikkona vuonna 2017 Linnea Advisorsin yhdistyttyä PCA:n kanssa.

Mikko aloitti PCA:lla analyytikkona vuonna 2017 Linnea Advisorsin yhdistyttyä PCA:n kanssa. Hän on aikaisemmin työskennellyt analyytikkona Pohjola Pankissa ja OP Yrityspankissa yritysten rahoituksen ja luottoluokitusten parissa vuodesta 2014. Mikolla on KTM-tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

NORA
LATVAKANGAS

040 967 8338

LinkedIn

vCard

Nora aloitti PCA:n palveluksessa analyytikkona syyskuussa 2016.

Nora aloitti PCA:n palveluksessa analyytikkona syyskuussa 2016. Noralla on kauppatieteen maisterin tutkinto Vaasan yliopistosta pääaineenaan rahoitus.

NIKO
PIIPARINEN

040 752 2333

LinkedIn

vCard

Nikolla on kahden vuoden kokemus rahoitusmarkkinoista.

Niko aloitti PCA:n palveluksessa analyytikkona tammikuussa 2017. Nikolla on kahden vuoden kokemus rahoitusmarkkinoista ja ennen PCA:ta hän työskenteli Nordea Marketsin johdannaistiimissä. Nikolla on kauppatieteen maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta pääaineenaan rahoitus.

NICKLAS
SIVULA

0400 347 875

LinkedIn

vCard

Nicklaksella on kahden vuoden kokemus yritysrahoituksesta ja strategiasta.

Nicklaksella on kahden vuoden kokemus yritysrahoituksesta ja strategiasta. Ennen PCA:ta Nicklas työskenteli Nokian palveluksessa Suomessa, Saksassa ja Taiwanissa osallistuen erilaisiin yrityskauppa- ja strategiaprojekteihin vuosina 2016-17. Ennen Nokiaa hän on suorittanut harjoittelujaksot Vaaka Partnersilla, MCF Corporate Financella ja BearingPointilla. Nicklaksella on kauppatieteen maisterin tutkinto Vaasan yliopistosta pääaineenaan rahoitus.

KAROLIINA
MYLLYKANGAS

040 707 9508

LinkedIn

vCard

Karoliina vastaa PCA:n hallintotoiminnoista.

Karoliina vastaa PCA:n hallintotoiminnoista. Hän aloitti PCA:lla marraskuussa 2014 ja toimi tätä ennen assistenttina Fonecta-konserniin kuuluvassa Ideakone Oy:ssä. Koulutukseltaan Karoliina on tradenomi, VAMK.

ARI
LEPPÄNEN

Toimitusjohtaja

TIMO
LEINO

KALLE
HELANDER

MIKA
JALAMO

TIMO
LAPPALAINEN

JUHA
RAUNIO

TAPIO
TOLVANEN

TOMMI
WALTHER

ANTTI
HEIKKILÄ

MARJU
SIMPANEN

KIMMO
VOUTILAINEN

ELINA
RIUTTA

MIKKO
HIRVONEN

NORA
LATVAKANGAS

NIKO
PIIPARINEN

NICKLAS
SIVULA

KAROLIINA
MYLLYKANGAS